Használt polc

Ön is úgy gondolja, hogy vállalkozásához, ötletei megvalósításához nincs szüksége új polcrendszerekre? Ebben az esetben használt polc vásárlásával jelentős költséget takaríthat meg, miközben áruját épp olyan megbízható és rendezett módon tárolhatja, akár egy új rendszer esetében tenné. Sokan nem mernek használt polc vásárlásába fektetni, mert tartanak az elhasználódás miatti minőségromlástól. Biztosítjuk Önt arról, hogy az általunk kínált salgó polcok és raklapos állványrendszerek egytől-egyig újszerű állapotban vannak.

Kérjük, tekintse meg használt polc választékunkat, válasszon az alábbi menüpontok közül:
hasznalt_salgo_polcrendszerhasznalt_raklapos_allvanyrendszer
 

Használt salgó polc

hasznalt_salgo_polcrendszerA használt polc előnye, hogy sokkal olcsóbb, de szükség esetén ugyanúgy pótolható /cserélhető bármely eleme, mint egy gyári új salgó polc esetében. A cégünk által forgalmazott használt polcok újszerű állapotban kerülnek értékesítésre, és teljes mértékben megfelelnek a használati igényeknek. A használt polc elemeit gond nélkül csatlakoztathatja új profilokhoz és polcokhoz, vagy használhatja meglévő polcrendszerének bővítéséhez is. Attól sem kell tartania, hogy rossz minőségű terméket kap pénzéért, a használt polcok teherbírása nem marad el az újonnan vásároltakétól. A salgó polcok lehetővé teszik, hogy könnyedén variálható polcrendszereket építhessen, amely követi igényei változását.

 

Használt raklapos állványrendszer

hasznalt_raklapos_allvanyrendszerA salgó típusú használt polcok mellett használt raklapos állványokat is forgalmazunk, természetesen ezek is jó állapotban, a használati követelményeknek megfelelő állapotban kerülnek értékesítésre. Amennyiben komplett rendszert igényel, jelentős összegeket takaríthat meg a használt polc választásával. Az állványrendszerek kiválóan alkalmasak raktárak berendezésére. Az általunk kínált használt polcok megfelelnek a szilárdsági követelményeknek, és egyenként is hozzáférhetővé teszik a rajtuk elhelyezett, raklapon tárolt termékeket.